Categorie

Merk

Elke Fashion in Hengelo Gld

Kom gezellig langs in onze winkel in Hengelo Gelderland. Hengelo gld ligt in de gemeente Bronckhorst.

Persoonlijk contact staat hier centraal. Met een gezellige zithoek waar altijd heerlijke koffie, thee of fris voor je klaar staat. Het gemoedelijke is ook terug te vinden in de sfeer van de winkel, voel je thuis bij ons. Als je bij ons binnen komt kun je rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies en klantvriendelijkheid. Ook privé shoppen is mogelijk en kan bij ons na sluitingstijd van de winkel, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Hengelo Gelderland

Hengelo Gld is een mooi achterhoeks dorp met vele leuke winkels. Ook is er in het dorp gezellige horeca met mooie terrasjes. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor en achter de winkel.

Online shoppen

Online shoppen bij Elke Fashion. Sinds 2020 zijn wij, naast onze winkel in Hengelo Gelderland, begonnen met de online verkoop. Zo kunnen we onze passie voor damesmode, die we eerst alleen konden laten zien in de winkel, ook online doorzetten. Zo kun je vanuit huis 24/7 bij ons terecht. Wilt je toch advies? Dat kan! Bel of stuur ons een Whatsapp bericht en we helpen je met de online aankopen!